Importo prekių ženklą aromatai, odos priežiūros, kosmetikos makiažui priežiūros gaminių dovanų ir priemokų produktų universalinėje parduotuvėje juvelyrinių dirbinių didmeninė prekyba


Lung Jyi is a Taiwan based distributor of wholesaling top brand cosmetics, fragrances & gift sets to trade & export to specialty stores, superstores or retail stores. We are dedicated in providing you with a wide selection of genuine brand names from every corner of the world. Our company offers a complete range of the most up-scale and cutting edge products, which includes perfume fragrances, men’s perfume、women’s perfume、mini perfume, skin care, cosmetic, color cosmetics, perfume gift sets, skin care gift sets, cosmetic gif sets, hair care, styling products, body care, bath and body accessories, makeup accessories, color cosmetics accessories, fashion decorations, gift sets, fancy products, Japanese fancy products etc.

Our range of brands include AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, BOSS, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARI, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI,CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS,CHANEL,GIVENCHY,FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCOME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.PRAIRIE, NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARD, R.BALESTRA, PRIVACY, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, ROCHAS, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARD, VERSACE, SANA, TIFFANY, YSL、BURBERRY etc.

Export/ Wholesale Business

Based on different channels, our customers could be divided into two categories, physical (traditional) and virtual (newly) channel. The traditional channel consists of trader, wholesaler, skin, body and hair care’s original installation import, franchise store, chain store, decoration corporation, gift corporation, department store, distributor and direct sale. In the other hand, the virtual channel is through wholesaling to the online shopping mall.

Basically, two kinds of our key customers are other smaller wholesalers and physical stores. And due to different trading volumes, trading figures or the long-term cooperation relationships, the wholesale price would be different in those two kinds of customers.

Our products come from creditworthy manufactures, agents or trading partners in order to ensure the product quality and avoid fakes. The bestselling high-quality products and the competitive price are our characteristics; therefore, welcome fraternity or all trades and professions to be our customers or give us some advices. Thank you!

Please call our office number for further information. E.Mail

Tel: 886-6-2820480 , 2822432 , 2833368
Fax: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/english/


Plaučių Jyi yra Taivanas, pagrįstas platintojas didmeninės aukščiausio markės kosmetikos, aromatai & dovanų rinkiniai prekybos & eksportuoti į specialiosios parduotuvės, prekybos centrai arba mažmeninės prekybos parduotuvėse. Mes skirta teikti jums su platus pasirinkimas tikrą prekinių vardų iš kiekvieno kampo pasaulio. Mūsų kompanija siūlo įvairiausius dauguma iki skalės ir pažangiausius produktus, apimanti kvepalų aromatai, vyrų perfume、women perfume、mini kvepalų, oda, kosmetikos, spalvų kosmetika, kvepalų dovanų rinkiniai, odos priežiūros dovanų rinkiniai, kosmetikos gif rinkiniai, plaukų priežiūros, stiliaus produktų, kūno priežiūros, vonios ir kūno reikmenys, makiažas priedai, spalvų kosmetika reikmenys, mados apdovanojimai, dovanų rinkiniai, išgalvotas produktai, japonų išgalvotas produktai ir t. t.

Mūsų intervalas prekių ženklų apimti AIGNER, ANNA SUI, ARMANI, ŠEIMININKAS, BALENCIAGA, BENETTON, BIOTHERM, GUYLAROCHE, SISLEY, Y.YAMAMOTO, MONT BLANC, BORGHESE, BYBLOS, BRITNEY, BVLGARI, DUPONT, C.DIOR, C.KLEIN, FENDI, CAPUCCI, CARITA, CERRUTI1881, E.LAUDER, NESS, CHANEL, GIVENCHY, FALADE, KOSE, CLARINS, CLINIQUE, D.COSMERIC, SAMBA, DIOR, DUNHILL, GAULTIER, GLOWJ.IO, FERRE, FREDERIC M, GUERLAIN, H.R, GUCCI, HERMES, KANEBO, I.MILLET, LANCOME, JOURDAN, CHOPARD, JAGUAR, LANVIN, KENZO, KITTY, LA.DEFOREST, NIKE, PALGANTONG, LACOSTE, P.CARDIN, POLA, NINA RICCI, DAVIDOFF, M.JORDAN, MAT, MICKEY, MIYAKE, E.ARDEN, MONTANA, POLO, N.RICCI, FRAGONARD, R.BALESTRA, privatumo, ORLANE, OSCAR, P.M.CHELL, ROCHAS, SONIA, SHISEIDO, SHU UEMURA, LEONARDAS, VERSACE, SANAKIRJA, TIFFANY, YSL、BURBERRY ir kt.

Eksporto ir didmeninės prekybos verslą

Remiantis skirtingais kanalais, mūsų klientams galima suskirstyti į dvi kategorijas, (tradicinė) fizinės ir virtualios (naujai) kanalo. Tradicinių kanalo sudaro prekybininkas, didmenininko, odos, kūno ir plaukų priežiūros pradinio diegimo importo, franšizės parduotuvėje, grandinės parduotuvėje, apdailos corporation, dovanų korporacija, universalinėje parduotuvėje, platintojas ir tiesiogiai parduoti. Kita vertus, virtualus kanalas yra per didmeninės prekybos, online shopping mall.

Iš esmės, dviejų rūšių mūsų pagrindinių klientų yra kitų platformai ir fizines atsargas. Ir dėl skirtingų prekybos apimtis, prekybos skaičiai arba ilgalaikius bendradarbiavimo santykius, didmeninės kainos būtų kitokia, šių dviejų rūšių klientų.

Mūsų produktai kilę iš kreditinga gaminiai, agentų arba prekybos partneriai, siekiant užtikrinti produkto kokybę ir išvengti padirbinių. Bestsellerowej aukštos kokybės produktų ir konkurencinga kaina yra mūsų charakteristikas; Todėl, Sveiki atvykę fraternitatis arba visi atidėjimą ir profesijų mūsų klientams arba suteikti mums patarimai. ačiū!

Daugiau informacijos skambinkite mūsų įstaigos numeris. E.mail

Tel: 886-6-2820480, 2822432, 2833368
Faksas: 886-6-2520390, 2828429

http://www.perfume.com.tw/English/

2008 m. spalio 4 d., šeštadienis

Ar žinote, kvepalus?



Ar žinote, kvepalus?

Kvepalai yra amžina tema moteriško žavesio, ir ne, formuojant asmenybės stilių ir skonį funkcija gali būti pasiekti bet kurios kitos kosmetikos, todėl tik suprasti pagrindines žinias apie kvepalus pirkti ir naudoti kvepalus.

Pagal veiklos stiliaus kitą kvapas, kvepalai gali būti suskirstyti į septynias kategorijas. Gėlių kokybės ir elegantiškas stilius: vienviečiai arba junginys gėlės, rytietiškas aromatas: muskusas, gintaras ir brangiųjų gėlių atlikimo paslaptis, su rytietišku prieskoniu; Vaisių: įvairių vaisių atlikti šventiškos nuotaikos, integracija; Kusaka melodija: kokybės žolės, samanos ir žolelių, prieskonių, gamtos, šviežia skonio, samanos kvepalų: stiebelių, paparčio lapai ir sumedėję, žolė kvepalų: pasifloros, rozmarinas, ir kitų pagrindinių vyrams kvepalų; dirbtinis aromatas: sintetinis, parodyti šiuolaikinį jausmą.

Kad kvepalai yra skonio dalį, gali būti suskirstyti į penkių skonių: su skonį daugiau kaip 20%, likusi dalis yra alkoholis, jos išsilaikymas iki 6 valandų ar daugiau, vakarienės, šokio ir kitais atvejais, kaina yra labai brangūs; kvepalai : sudėtyje yra 15 procentų 20 procentų iš esmės 14% ir 15% distiliuoto vandens, ir dėl likusio alkoholio, kvepalų keturias valandas, darbo ir poilsio, ir didesnes kainas, Eau de Toilette: yra 8% į 15% skonį 17% iki 18% distiliuoto vandens, o likę alkoholio, skonis gali būti palaikoma nuo 1 iki 2 valandų, tinkamų naudojimui namuose, vonios ir prieš miegą, įperkama; Kelnas: 4% iki 8% skonis turinio, paprastai Vyriška aromatas, kvepalai agentas:, kuriame yra 1% iki 3% skonį.

Norėdami sužinoti kvepalų kvapą, ir turi rūpestingai skonio skonio indeksą prieš kvapo, skonio ir po skonio. Prieš skonis yra daroma nuoroda į 3 iki 10 minučių po purškimo kvepalų lakiųjų aukštos skonio, kad dėl su nuo 10 iki 60 minučių aromato kvepalus purkštuvu skonis, tai yra kvepalai tolygiai paskirstyti, kad pagrindinio skonio; po skonis yra purškiami kvepalai 2 ~ ~ 3 valandos lieka ant odos, silpną aromatą.

世界十大名牌化妝品
http://www.elady.tw/skin-care
http://skincares.ueuo.com/

2 komentarai:

gift rašė...

Kalkinti tipų ir kas yra kosmetikos vaidmenį?


  Kalkinti kosmetikos turi apsiaustus, kosmetikos, tobulinimo, beautification žmogaus odos spalvos, patikslinančiu veido kontūras, veido bruožų vaidmenį. Cukraus kosmetikos įskaitant fondo (grietinėlė, skysčio, granulės, miltų išspaudos), medaus miltelių ir Rouge, Brokat, pieštuku ir akis skysčio, ir mascara ir lūpų dažai, nagų naftos ir lūpų rašiklis, antakių pieštukas, kvepalų.


  Fondo įtraukti fondo grietinėlės, skystų fondas, granulės ir milteliai. Klasių kosmetikos su stiprus padengti, gali nuslėpti odos trūkumų, pagerinti odos tekstūros, oda atrodo sklandžiai ir subtilus kaip visuma. Fondo grietinėlės apima seksualinės stiprus kosmetikos, pagrindinių sudėtinių dalių: titano dioksido arba oksidacijos cinko, ir glicerolio, ir stearino rūgštis, ir vilnos alkoholio, ir emulsija atstovas, ir bičių vaškas ir pigmento ir jonų vanduo; fondo skysčio apėmė seksualinės kartų Yu fondo grietinėlė, naudojant Hou, gaivus patogiai, natūralios šviežių, jos bendras komponentų ir fondo grietinėlės pats, vandens padidėjo ir riebalų klasės, sumažintas; granulės nei fondo grietinėlės seksualinės daugiau stiprus, jos komponentų ir fondo grietinėlės pats, tačiau vandens proporciją sumažėjo, naftos ir miltelių medžiagų dalis padidėjo; miltelių pyragas, taip pat vadinamas plius dažai, miltelių medžiagos pagrindinių matricos, taip pat vilnos riebalų, ir Glioma, glicerolio ir pigmentus. Fondo naudojimas: gera pabaigos po oda švarios kosmetika, drėgnos kempinės, padengtas tolygiai.


  Biri pudra. nustatoma daugiausia fondo ir leidybą, fondo grietinėlės riebi oda gali būti sumažintas, ilgalaikio makiažas veido kosmetika ir lengvai pašalinti. Su talko milteliai kaip pagrindinis ingredientas, kaip bei magnio arba cinko stearino rūgšties druskos. Naudojimas: miltelių puff miltelių ant odos, o po to plūdės milteliai su plaštakoje raidos.


  Rouge gali pagerinti spalvos padaryti sveikesnes odos išvaizdą ir Kruvinoji, dangų į atitinkamas vietas, galite koreguoti vizualiai veidą. Miltelių Rouge su miltelių ir pigmentus su substratu, taip pat suvirinimui agentų, Gardis ir vandens; įklijuoti Rouge ir Szminka yra apytiksliai, su naftos, riebalai, vaškas kaip pagrindinis substratas, kitų sudedamųjų dalių, kartu su skonio, dažymas. Naudojimas: skirtis nuo asmens grindų sportuoti skruosto srityje.


  Akių šešėlių milteliai yra kosmetikos gaminius, skirtus akis, galima pagerinti ir pabrėžė iškilūs struktūra akis ir yra redagavimo akis vaidmenį. Iš esmės, talko milteliai, cinko stearatas, kaolinu, kalcio karbonato, Nuspalvintas medžiagų ir nedidelis kiekis klijais. Naudojimas: kosmetikos medvilniniu tamponu artimųjų atitinkamų akių šešėlių miltelių, dengimas ant odos, į akis.

gift rašė...

  Mascara yra kosmetikos kosmetikos Blakstienų, stora tankis ir ilgis bus padidinti blakstienoms, kad akys, atrodo patraukli. Daugiausia aliejaus, lipidų, vaškai, emulgentai agentas ir klijavimo agentas, pigmentinis, pluoštinės. Naudojimas: apsivalyti nuo blakstienoms šaknų.


  : Naudojami papuošti a kosmetikos akių kontūrai. : Apskritai gali būti suskirstytas į ne emulsija emulsija tipo:, tipas: ir vandens atsparumas:. Emulsija tipo pieštuku ir akis skysčio likvidumo stiprus ir lengvai džiovinimo medaus klasės emulsija matricos, kitų sudedamųjų dalių, taip pat turi pigmento, ir talko milteliai ir padidėjusio sunkiųjų agentas, ir vandenyje tirpaus glial; ne emulsijos įveskite pieštuku ir akis skysčio Nr naftos ir vaškas, kad šelakas plėvelės įstaigos, kitos sudėtinės dalys taip pat turi Karbotermijos būdu gautas metilo celiuliozės, ir c II alkoholio, ir pigmento ir nipagin c riebalų; anti-waterborne pieštuku ir akis skystis yra emulsijos tipo pieštuku ir akis skystį, sujungtos gamtinių arba sintezė, latekso, daro savo pagaminta anti-waterborne, latekso bendrąja turi polietileno rūgšties dervos, ir c II alkoholio ir didelio klampumo silikatas magnio aliuminio,. Naudojimas: kartu šaknų blakstienoms ar dalis, reikalinga Zgrabnie dažytos.


  Lūpų balm yra, lūpos kosmetikos, kosmetikos eskizas lūpų kontūrą, patobulintas lūpų spalvą. Jos pagrindinės sudedamosios dalys yra rafinuotas palmių aliejus, ricinos aliejus, butil stearatas, bevandenis lanoliną, kakavos sviesto, jialuoba vaškas ir spalvų medžiagų ir esmė, ir t. t. Naudojimas: vilnos lūpų rašiklio panardinamas į Szminka danga lūpų.


  Antakių pieštukas yra kosmetikos antakiai kosmetikos, galite koreguoti brow emphasized antakių spalvų, kad veido atrodo daugiau dramos. Jos pagrindinės sudedamosios dalys yra naftos, riebalai, vaškas ir pigmentus. Naudojimas: dalis reikia mano antakiai dažytos, dažymas ir net antakių šepetėliu.


  Nagų lakas yra kosmetikos vinis kosmetikos. Sudėties derva, plastifikatorius, tirpiklio, pigmentinis plėvelės agentas. Naudojimas: nustatyti nagai su plonu sluoksniu, vienodai, išdžiovinamas ir tada sluoksniu.